Leje af pølsevogn i Viborg

Hvis du er interesseret i at leje en pølsevogn i Viborg til fest, reception eller rejsegilde, så er du landet på den helt rigtige side. Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af kvalitets pølsevogne med mandskab eller uden mandskab til alverdens arrangementer både privat og i erhvervssammenhænge. Leje af pølsevogn i Viborg er oplagt til ethvert event, hvor du søger nem, lækker og velsmagende mad, uanset om det er til frokost, aftensmad eller natmad. Samtidig erfarer vi, at vores pølsevogne i den grad bringer smil frem hos gæsterne, fordi det er et utraditionelt og sjovt indslag. Hvis du synes, at det lyder fristende at kunne servere traditionelle ristede pølser med brød og kolde drikkevarer til dit arrangement, så tag bare et kig her på siden, hvor du kan finde mange gode tilbud på leje af pølsevogne i Viborg.

Lej en pølsevogn i Viborg til din næste fest direkte her på hjemmesiden, eller ring til Keld på tlf. +45 51 32 42 90. Husk, at vi leverer alt, hvad du får brug for til arrangementet, og vi tilbyder også et bredt udvalg af pølser, brød, sandwicher og drikkevarer til enhver smag.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt