Leje af pølsevogn i Hobro

Ønsker du at leje en pølsevogn i Hobro, så er du ankommet til det helt rigtige sted. Hos Kelds Pølser tilbyder vi nemlig en masse forskellige løsninger indenfor udlejning af pølsevogne, hvor der med garanti er ét af vores mange, gode tilbud, som passer til dig og dit kommende arrangement. Vi tilbyder nemlig, at du kan leje en pølsevogn i Hobro til diverse arrangementer såsom fødselsdage, studentergilder, svendegilder, indflytterfester eller lignende. Her kan du leje en pølsevogn til dit arrangement inklusive mandskab, som dermed sørger for servering og levering, hvis du ønsker en nem løsning. I den forbindelse er der naturligvis også mulighed for at tilkøbe tilbehør til pølsevognen, såsom brød, pølser, dressing, servietter og bakker, hvilket mange af vores kunder gør sig brug af.

Med andre ord, kan du altså nemt, hurtigt og billigt, leje en pølsevogn i Hobro til dit kommende arrangement her hos Kelds Pølser, hvor du blot skal vælge netop den løsning her på siden, som passer bedst til dig og dit arrangement. Vi er eksperter indenfor området og udlejer kun nøje udvalgte pølsevogne.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt