Lej en pølsevogn i København

Er du på udkig efter en stor og klassisk pølsevogn til et arrangement, så er du ankommet til den helt rigtige side. Hos Kelds Pølser har vi nemlig samlet en masse muligheder indenfor leje af pølsevogne i København, som vil være den perfekte løsning, hvis du skal afholde et større eller mindre arrangement. Det kunne eksempelvis være en rund fødselsdag, diverse gilder, åbent hus-arrangement eller lignende, hvor det vil være rart med en nem og praktisk løsning i forhold til mad og drikke. I den forlængelse tilbyder vi at hjælpe med alt servering og levering, hvor du med fordel kan tilkøbe diverse tilbehør. Ønsker du at stå for det hele selv, så er der naturligvis også mulighed for, at du blot kan leje en pølsevogn i København.

Hos Kelds Pølser har vi en masse erfaring indenfor leje af pølsevogne i København, hvor du derfor vil opleve en god service, høj kvalitet og funktionalitet. Hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel se nærmere på de mange muligheder, som vi tilbyder her på denne side. Glem ikke, at vi løbende kører med skarpe tilbud. Så hold godt øje med siden, hvis du skal afholde et arrangement, hvor der er brug for at leje en pølsevogn i København.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt