Lej en frysetrailer i Aalborg

Skal der være fest, så lad der være fest! Festen bliver dog som bekendt bedst, hvis du kan opbevare mad og drikkevarer korrekt, og det kan du ved at leje en frysetrailer i Aalborg her hos Kelds Pølser!

Vores køle- og frysetrailere er af høj, solid kvalitet, og de fås ovenikøbet i en rigtig god størrelse. De har en højde på 2 meter, hvilket betyder, at der er plads til 6 europaller og hele 3500 kg i alt!

Få et godt tilbud på køle- og frysetrailere

Når du lejer en køletrailer eller frysetrailer i Aalborg her hos os, er du også sikret kølekapacitet fra +5 °C ned til -20 °C, og det gør vores køle- og frysetrailere velegnede til opbevaring af langt de fleste typer af mad og drikkevarer.

Er du i tvivl om, hvorvidt størrelsen på vores køletrailere eller frysetrailere matcher dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig meget gerne i forhold til leje af en frysetrailer i Aalborg.

Når det kommer til det økonomiske aspekt, kan du se alle vores priser på både dags-, uge- og månedsleje på denne side. Det er også her, du ser priser for levering.

Er du interesseret i at leje en frysetrailer i Aalborg i en længere periode, kan du ringe til os på 51 32 42 90, og så finder vi frem til en god pris til dig.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.