Lej en pølsevogn i Rudkøbing

Hos Kelds Pølser har vi stor erfaring med at udleje pølsevogne, og vi udlejer pølsevogne i Rudkøbing.

På den måde kan du få mættet alle dine gæster, uanset om det er en vejfest, børnefødselsdag eller noget midtimellem, du arrangerer. Husk bare at tilkøbe en passende mængde mad.

Vi har ikke kun pølser af forskellige slags kød, men også burgere og sandwiches. Husk også at bestille noget at drikke til dine gæster. Vi sørger for det hele, når du lejer en pølsevogn i Rudkøbing.

Lej en pølsevogn i Rudkøbing med det hele

Selv serveringen kan vi stå for, når vi udlejer pølsevogne i Rudkøbing. Du har endda mulighed for at leje nogle af vores medarbejdere over flere dage, hvis dit arrangement varer en weekend eksempelvis.

Vil du selv stå i pølsevognen og lange pølser over disken, skal du være meget velkommen til det. I så fald kan du kigge på vores overblik over køkkenmaskiner. Dermed er du sikker på, at du får det nødvendige udstyr med.

Er du også på jagt efter udstyr som borde og stole? Det kan vi levere. Endelig har vi sjovt udstyr som hoppeborge og popcorn-maskine. Har du specifikke ønsker til leje af pølsevogn i Rudkøbing, må du endelig bare sige til. Så finder vi en fleksibel løsning til dig.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt