Lej en pølsevogn i Ålborg

Lej en pølsevogn i Ålborg hvis du vil holde en fest, der sent bliver glemt! Hos Kelds Pølser tilbyder vi leje af pølsevogn i Ålborg til store og små begivenheder, så du kan servere en lækker menu af forskellige pølser med brød, sodavand, fadøl og Cocio ad libitum til dine gæster. Det er vores erfaring, at man sjældent går galt i byen med denne menu, som du i øvrigt helt selv kan sammensætte ud fra behovene i dit selskab. 

Vi kan både levere røde pølser, ristede pølser, kyllingepølser, oksepølser, bøfsandwich, flæskestegssandwich og mange flere af de mest populære retter, som du kender dem fra den lokale pølsevogn. 

Uanset om du er interesseret i leje af pølsevogn i Ålborg til årets firmafest, din runde fødselsdag eller sommerens bryllup, kan du gøre ethvert selskab glad langt ud på natten med en menu af ristede pølser og franske hotdogs. 

Lige meget hvor i Ålborg din fest skal afholdes, kan vi sammensætte et godt tilbud til dig. Du skal blot fortælle os om dine ønsker i kontaktformularen længere nede på siden eller give os et kald på tlf. +45 51 32 42 90

Lej en pølsevogn i Ålborg hos Kelds Pølser, så vil vi se frem til at bidrage til en fantastisk fest.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt