Lej en pølsevogn i Grindsted

Her hos Kelds Pølser er det kommet os for øre, at folk godt kan lide pølser i Grindsted. For at ingen skal gå sultne i seng, står vi klar med udlejning af pølsevogne i Grindsted. Med en af vores pølsevogne kan man bespise hele forsamlingen til begivenheder, og det er samtidig et sjovt indslag, uanset om du fejrer store og vigtige mærkedage eller afholder et mindre formelt gilde. Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Grindsted, skal du vide, at det er på eget ansvar – man kan hurtigt komme til at forspise sig i de lækre pølser.

Udlejning af pølsevogn i Grindsted – I løber ikke tør for pølser!

Med vores udlejede pølsevogne i Grindsted følger nemlig et stort udvalg af forskellige pølser. Der er klassiske pølser lavet på svinekød, og du kan få alt det klassiske tilbehør, men vi tilbyder også pølser af kylling eller oksekød. Derudover kan vi tilbyde sandwiches og burgere samt drikkevarer som sodavand og fadøl. Er du selv opsat på at stå i den lejede pølsevogn i Grindsted, så skal du være hjertens velkommen. Vi står selvfølgelig også klar til at sende personale med pølsevognen, så du blot skal sørge for at opvarte dine gæster.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt