Leje af pølsevogn i Holstebro

Kunne du tænke dig at servere franske hotdogs og ristede pølser til natmad til din store fest? Hos Kelds Pølser tilbyder vi leje af pølsevogn i Holstebro, og har haft stor succes med den velkendte og dejlige menu til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, dåbsfester og lignende arrangementer. 

Vores moderne pølsevogne udlejes til fester i hele Holstebro inklusive alt, hvad der skal til af pølser, service og mandskab for at servere alle de velkendte og populære retter, som du kender dem fra landets pølsevogne. 

Lej en pølsevogn i Holstebro, og så har du både styr på natmaden samt aftenens sjove og utraditionelle indslag – en pølsevogn til din begivenhed kan næsten garantere et smil på læben hos de fremmødte. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at leje en pølsevogn i Holstebro til et arbejdsrelateret event såsom en reception, et stævne eller et rejsegilde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om eventuel leje af pølsevogn i Holstebro, kan du enten udfylde kontaktformularen her på siden, ringe til Keld på tlf. +45 51 32 42 90 eller skrive en mail til mail@kelds-polser.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning til dit arrangement.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt