Lej en pølsevogn i Thisted

Søger du udlejning af pølsevogne i Thisted? I så fald behøver du ikke søge længere. Her hos Kelds Pølser har vi nemlig pølsevogne, der kan bruges til enhver festlig lejlighed. Uanset om man bespiser folk til frokost eller skal have stillet sulten med natmad, er en pølsevogn en oplagt løsning. Selve vognen fungerer også ofte som et festligt indslag i sig selv. Med vores pølsevogne følger mandskab, hvis du ønsker det. Vi kan servere pølser i lange baner, og vi medbringer også godt humør. Leje af en pølsevogn i Thisted fungerer fantastisk til eksempelvis konfirmationer, runde fødselsdage og firmafester.

Lej en pølsevogn i Thisted til enhver festlig anledning

Listen af lækre pølser og andre mulige retter er lang, når du lejer en pølsevogn i Thisted. I kan både få bøfsandwich, flæskestegssandwich og burgere samt kyllingepølser, oksepølser, medisterpølser, røde pølser med tilbehør, grillpølser med svøb og frankfurtere med brød. Derudover tilbyder vi også forskellige drikkevarer som sodavand, Cocio og fadøl. Frister vores lækre menu, kan du kontakte os i dag for at leje en pølsevogn i Thisted. Derefter kan vi sammen kan planlægge, om du ønsker leje med eller uden mandskab. Vi besvarer alle dine spørgsmål og sørger for, at dine gæster får stillet deres sult.


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt