Lej en pølsevogn i Odder

Skal du afholde en firmafest? Eller skal dit barn konfirmeres inden for den nærmeste fremtid? Ligegyldigt hvilken begivenhed, der foreligger dig, kan du overveje at leje en pølsevogn i Odder fra Kelds Pølser. Det er en fremragende måde at mætte sine gæster på, og det er som regel et stort hit hos især børnene. De kan selv få lov til at være med i pølsevognen, når der skal serveres grillpølser. Alternativt sender vi gerne personale med ud, når du lejer en pølsevogn i Odder – og de tager det gode humør med. På den måde skal du ikke bekymre dig om andet end din fest.

Leje af pølsevogn i Odder – Få en skræddersyet løsning

Beslutter du dig for at leje en pølsevogn i Odder fra os, kan du være sikker på, at du kan få alt det med, som hjertet begærer. På vores hjemmeside kan du finde en komplet oversigt over maden, drikkevarerne og udstyret. Uanset hvad du vælger, skal din fest i Odder nok blive en succes med vores pølsevogn. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til processen.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt