Lej en pølsevogn i Jyderup

I Jyderup skal folk, der holder fest, have mulighed for at tilbyde deres gæster god mad. Derfor kan du leje en pølsevogn i Jyderup her hos Kelds Pølser. Over 15 år har vi været i pølsevognsbranchen, og det er os en fornøjelse at hjælpe folk til deres konfirmationer, fødselsdage og så videre. 

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde personale, der kan servicere fra pølsevognen. Har du, eller nogle du kender, selv lyst til at lege pølsemand, kan I også sagtens gøre det. Uanset hvordan du drømmer om, at det skal indrettes, vil vi gøre det muligt.

Lej en pølsevogn i Jyderup – et hit til alle fester

Hvad angår maden, sørger vi for at tilbyde kvalitetspølser. De laves af en slagter. Hos Kelds Pølser får du også muligheden for at tilkøbe en masse forskellige pølser – ligesom vi har tilbehør, burgere, sodavand med mere. På vores hjemmeside finder du både lister over maden og udstyret. 

Vi udlejer pølsevogne i Jyderup, men også stole, festtelte, popcorn-maskiner og lignende. Din fest skal nok blive et hit, hvis du indretter den med vores udstyr! Kontakt os meget gerne med specifikke ønsker til leje af pølsevogn i Jyderup eller andet, så finder vi den perfekte løsning til dig og din fest.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt