Lej en pølsevogn i Brønderslev

Skal du holde fest, og kommer du tilfældigvis fra Brønderslev? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi sørger nemlig for, at du kan leje en pølsevogn i Brønderslev.

Hvad får du helt præcist med en af vores pølsevogne? Det er nok nemmere at opremse, hvad du ikke kan få! På vores hjemmeside finder du lister over alle de mange forskellige pølser og den gode mad, vi tilbyder. Men du kan også finde lister over det køkkenudstyr og de remedier til fester, vi udlejer.

Vi gør os nemlig umage for at stille alt det til rådighed, der kunne være nødvendigt til gilder, konfirmationer, specielle mærkedage og så videre.

Sæt gang i festen, lej en pølsevogn Brønderslev

Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Brønderslev? Hos Kelds Pølser har du en stor grad af valgfrihed. Vi definerer løsningen efter dine ønsker.

Vil du eksempelvis selv stå for at servere pølserne? Det er altid et sjovt indslag. Hælder du derimod mest til at koncentrere dig om din fest og dine gæster? Så har vi erfarne og søde medarbejdere, der kan tage sig af den opgave, når du lejer en pølsevogn i Brønderslev.

Vi har i over 15 år udlejet pølsevogne, så vi ved, hvad der skal til for at gøre din fest til en succes!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt