Lej en pølsevogn i Randers

Kunne du tænke dig at leje en pølsevogn i Randers til dit næste arrangement? Vi tilbyder kvalitets pølsevogne, mandskab, pølser, service og alt, hvad der skal til for at servere dejlig mad til ethvert selskab. Hvis du drømmer om en nem, velsmagende og hyggelig løsning til firmafesten, fødselsdagen, rejsegildet, receptionen eller konfirmationen, så er vores fordelagtige tilbud på leje af pølsevogne i Randers helt sikkert noget for dig.

Lejer du en pølsevogn med mandskab, kan du bare læne dig tilbage og nyde, at vores erfarne ansatte langer velsmagende pølser i alle afskygninger over disken til glæde for alle fremmødte. Uanset om du er interesseret i leje af pølsevogn i Randers for en dag eller en weekend, kan du finde et godt tilbud her hos Kelds Pølser, hvor vi selvfølgelig udlejer alt, hvad du får brug for af redskaber, mad og tilbehør.

Udfyld kontaktformularen nederst på siden, eller ring til Keld på tlf. +45 51 32 42 90 for et skarpt tilbud på leje af pølsevogn i Randers. Lej en pølsevogn i Randers til din næste fest her hos os, fordi vi kan garantere service i høj klasse og nogle af landets bedste pølsevogne.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt