Lej en pølsevogn i Fredericia

Står du og mangler en nem og praktisk løsning i forhold til mad og drikke til fødselsdagen, åbent hus-arrangementet, studentergildet eller lignende, så vil det være en oplagt mulighed at leje en pølsevogn i Fredericia hos Kelds Pølser. Vi tilbyder nemlig at sørge for alt servering, levering og tilbehør, såsom brød, pølser, fadøl og sodavand. Det betyder, at du ikke skal tænke på alt det praktiske i forhold til mad og drikke, hvilket mange af vores kunder foretrækker. I den forbindelse har vi naturligvis samlet en masse unikke og skarpe tilbud omkring leje af pølsevogn i Fredericia her på siden, hvor du blandt andet også får muligheden for at fravælge mandskab og tilbehør, hvis du selv ønsker at stå for det hele.

Med andre ord, så tilbyder vi hos Kelds Pølser et hav af muligheder indenfor leje af pølsevogne i Fredericia – uanset om det er til et mindre eller større arrangement. Vi er eksperter indenfor området og har en masse erfaring i forhold til leje af pølsevogne i Fredericia. Det betyder at du vil opleve en høj kvalitet og god funktionalitet, når du vælger at leje en pølsevogn fra Kelds Pølser.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt