Lej en pølsevogn i Horsens

Der er mulighed for at leje en pølsevogn i Horsens fra Kelds Pølser. Vil du gerne have, at vi varetager hele processen for dig, kan vi sende nogle medarbejdere, der med glæde serverer pølser i lange baner. Ønsker du derimod selv at lange pølser over disken, eller sætte en heldig ven til det, skal der også være mulighed for det. Firmafest, bryllup, konfirmation, fødselsdag, rejsegilde – vi står klar med udlejning af pølsevogn i Horsens til det hele.

Vi sørger for udlejning af pølsevogne i Horsens

Er du blevet interesseret i at leje en pølsevogn i Horsens hos Kelds Pølser? I så fald skal du vide, at du kan få alle mulige slags pølser bl.a. med kylling, svin og oksekød, ligesom du kan få burgere og sandwiches. Der kan tilkøbes alt det gode tilbehør samt de klassiske drikkevarer. Foruden maden udlejer vi alt det nødvendige udstyr. Har du spørgsmål til leje af pølsevogne i Horsens, skal du være meget velkommen til at tage fat i os. Vi kan fanges på telefon +45 51 32 42 90 eller via kontaktformularen her på siden.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt