Lej en pølsevogn i Frederiksværk

Alt fra konfirmation til dimittendfest kan blive et megahit, når du lejer en pølsevogn i Frederiksværk hos Kelds Pølser. Uanset hvilken smag dine gæster har, kan de blive mætte. Servér burgere, sandwiches og selvfølgelig pølser. Den fulde oversigt kan du få på vores hjemmeside, hvor vi har lister over al maden, du kan købe med.

Vi sørger også for, at dine gæster kan få læskende drikkevarer. Derudover finder du en liste over det køkkenudstyr, der kan følge med, når vi udlejer pølsevogne i Frederiksværk.

Dette er relevant, hvis du selv vil stå for at lange pølser ud fra pølsevognen.

Servér mad fra en lejet pølsevogn i Frederiksværk

Det er mindre relevant, hvis du gerne bare vil hygge dig sammen med dine gæster til festen. I dette tilfælde kan du nemlig hyre nogle af vores søde medarbejdere til at servere.

De klarer de hele og kan lejes til arrangementer, der varer flere dage. Med over 15 års erfaring med at udleje pølsevogne, sikrer vi, at udlejning af pølsevogn i Frederiksværk forløber problemfrit.

Lejer du en pølsevogn i Frederiksværk, kan du i øvrigt leje andet udstyr som telte, rodeotyre og popcorn-maskiner. Kontakt os, så finder vi frem til den perfekte løsning sammen.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt