Leje af pølsevogn i Skive

Lej en pølsevogn i Skive, og server varme pølser og brød til dine gæster. Uanset arrangementet sørger en pølsevogn fra Kelds Pølser for en kvalitetsfuld og velsmagende oplevelse til glæde for alle dine gæster eller kollegaer. Du kan leje en pølsevogn i Skive med mandskab en enkel dag eller en hel weekend afhængig af dit behov. 

Siden her er spækket med gode løsninger og fordelagtige tilbud på leje af pølsevogn i Skive til dig, der søger en overkommelig, anderledes og sjov løsning, der helt sikkert vil falde i god jord til samtlige anledninger. 

Når det kommer til leje af pølsevogne i Skive, tilbyder vi komplette løsninger, der indebærer skarpe priser på pølser, brød, tilbehør, drikkevarer og selvfølgelig mandskab. Vores erfarne team bringer altid et højt serviceniveau og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. 

Hvis du ikke ved, hvad du skal finde på af mad til firmafesten, receptionen eller den runde fødselsdag, så lej en pølsevogn i Skive hos Kelds Pølser og server smagfulde og varme pølser med alt, hvad der hører til. 

Hvis du har uddybende spørgsmål eller ønsker til din bestilling, kan du altid ringe til os på tlf. +45 51 32 42 90 eller udfylde vores kontaktformular i bunden af siden.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt