Lej en pølsevogn i Ringsted

Vi sørger for udlejning af pølsevogne i Ringsted. Dermed kan du få mættet dine gæster, hvis du eksempelvis skal holde firmafest. Hos Kelds Pølser har vi udlejet pølsevogne i cirka 15 år nu. Erfaringen siger os, at det kan blive en stor succes til festen. Det vigtigste for os er at sørge for, at du og dine gæster får præcis det, I ønsker jer. Vil I gerne have klassiske pølser som frankfurtere eller røde pølser? Eller vil I prøve noget anderledes som chorizopølser? Selvfølgelig sørger vi også for det nødvendige tilbehør. Øl, sodavand, dressing, agurkesalat og så videre.

Leje af pølsevogn i Ringsted er lig med glade gæster

Når du lejer en pølsevogn i Ringsted, kan du i første omgang overveje dine gæsters præferencer. Vi skræddersyr gerne løsningen på den baggrund. Dernæst kan du overveje, om du selv vil stå i pølsevognen og servere pølser. Vi kan også sende nogle søde medarbejdere ud, der kan klare den tjans. Vælger du selv at stå for det, kan du med fordel kigge på vores liste over pølser og køkkenmaskiner. Her bliver du klogere på, hvilket udstyr vi udlejer. Vi håber, at du har fået lyst til at leje en pølsevogn i Ringsted– dine gæster vil i hvert fald elske det!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt