Lej en pølsevogn i Varde

Til de sultne sjæle i Varde tilbyder vi hos Kelds Pølser udlejning af pølsevogne. Det er en fantastisk løsning til enhver fest, hvor dine gæster skal bespises, uden at det kræver den store anstrengelse fra dig. Vi udlejer pølsevogne i Varde med mandskab, og vores folk er friske og veloplagte – hele dagen og aftenen kan de lange pølser ud til dine gæster. Er der tale om et arrangement, der løber over flere dage, kan det selvfølgelig også arrangeres med vores personale. Alternativt har du også mulighed for at leje en pølsevogn i Varde uden mandskab og stå for serveringen selv.

Vi udlejer pølsevogne i Varde, så du kan bespise dine gæster

Uagtet hvordan du vil leje en pølsevogn i Varde, vil dine gæster blive glade for løsningen. De vil kunne få pølser af kylling, pølser af oksekød, frankfurtere, medisterpølser, ostepølser, ristede pølser, røde pølser, burgere og sandwich. Som tilbehør er der agurkesalat, ristede løg, dressing, remoulade og ketchup. Endelig serverer vi sodavand, kakaomælk og øl. Ingen skal gå sultne eller tørstige i seng. Forestiller du dig, at dette er løsningen til din fest eller dit arrangement? Så må du endelig kontakte os. Vi fortæller meget gerne mere om vores udlejning af pølsevogne i Varde og det udstyr, der er i vores pølsevogne.


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt