Leje af pølsevogn i Herning

Lej en pølsevogn i Herning til dit næste arrangement lige her hos Kelds Pølser, hvor vi har mange års erfaring med udlejning til alt fra private fester til receptioner, stævner og firmaarrangementer. Vi kan helt sikkert give dig et tilbud på leje af pølsevogn i Herning, som falder i din smag, og vi sammensætter gerne en løsning, der dækker dig godt ind med alt, hvad det indebærer af pølser, brød, tilbehør, drikkevarer, service og meget mere. 

Her på siden tilbyder vi appetitvækkende besøg af en moderne pølsevogn med mandskab, som er den helt rigtige løsning til dig, der drømmer om en fest, der glider uden besvær. Når du lejer vores pølsevogn med mandskab, sørger vi for, at dine gæster bliver serviceret, og ikke går ned på hverken pølser eller drikkevarer.

Lej en pølsevogn i Herning til dit event – vi kan garantere høj kvalitet, højt humør og høj service. Hos Kelds Pølser leverer vi alt til festen/arrangementet så tag hellere et nærmere kig på vores mange tilbud her på siden eller kontakt os for mere information. 

Vi kan træffes gennem sidens kontaktformular eller på tlf. +45 51 32 42 90. Lej en pølsevogn i Herning i dag!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt