Lej en pølsevogn i Brøndby

Skal sønnike konfirmeres, eller er hjemmeholdet landet på en god placering i sæsonen? Uanset hvilken anledning du har til at holde en fest, vil det blive et hit med leje af en pølsevogn i Brøndby.

Her hos Kelds Pølser stiller vi gerne en af vores mange pølsevogne til rådighed, og vi stiller også gerne over 15 års erfaring til rådighed. Det kunne eksempelvis være ved at sende noget dygtigt personale med, når du lejer pølsevognen i Brøndby.

Dermed kan du læne dig tilbage og hygge dig med dine gæster, mens I alle bliver mætte.

Spis løs med leje af en pølsevogn i Brøndby

Mætte bliver I helt sikkert, fordi vi tilbyder masser af forskellige madvarer. Når du lejer en pølsevogn i Brøndby, kan du få klassiske pølser, røde pølser, burgere og meget mere. Til maden er det selvfølgelig muligt at få eksempelvis sodavand og øl.

Har du selv lyst til at servere det hele for dine gæster? Så kan du med fordel klikke ind på vores liste over køkkenmaskiner og se, hvilket udstyr du kan få med, når du lejer en pølsevogn i Brøndby.

Vi sørger for at lave den perfekte løsning til dig, så du må endelig bare spørge.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt