Lej en toiletvogn i Herning

Hvad koster det mon at leje en toiletvogn i Herning med fuldt funktionelt afløb? Hvis du lejer hos os, er du altid sikret en skarp pris!

Vi hjælper både private og erhvervskunder i og omkring Herning med fordelagtige priser på korttidsleje og langtidsleje af wc toiletvogne til ethvert formål. Lej en toiletvogn i Herning her på siden, hvor vi har samlet et overblik over alle vores tilgængelige vogne såsom store festival vogne, vogne med urinaler og handicapvenlige vogne.

Toiletvogne til alle lejligheder

Vi udlejer mange former for wc toiletvogne, der er perfekte til sommerfester, havefester eller andre events, hvor du gerne vil undgå rend ind og ud af huset.

Vælger du en toiletvogn med 4 eller 6 wc’er, kan du gøre køen til toilettet markant kortere, og dermed kan dine gæster bruge tiden på alt det sjove.

Du kan tilvælge mange gode services såsom tømning, rengøring og tilslutning, så du kan læne dig tilbage og nyde, at tingene fungerer, som de skal, med vores hjælp.

Hvis du drømmer om at leje en toiletvogn i Herning over en længere periode, så husk, at du altid kan kontakte Keld på tlf. 51 32 42 90 eller mail@kelds-polser.dk for at få et godt tilbud.

Har du brug for udstyr/toilet i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.