Leje af pølsevogn i Hedensted

Skal du afholde et større eller mindre arrangement, men mangler en pølsevogn med både mulighed for mad og drikke? Så kan vi hos Kelds Pølser hjælpe dig, da vi tilbyder en lang række løsninger indenfor leje af pølsevogne i Hedensted. Vi tilbyder blandt andet pølsevogne inklusive mandskab, sådan at vi sørger for leveringen og serveringen. Dette er en nem, hurtig og praktisk løsning til et arrangement, hvilket mange af vores kunder foretrækker. Hvis du derimod ønsker at stå for serveringen selv, så er der naturligvis også mulighed for det, når du lejer en pølsevogn hos os.

Med andre ord, så er mulighederne indenfor leje af pølsevogne i Hedensted mange hos Kelds Pølser, hvor vi med stor sandsynlighed tilbyder en løsning til netop dine behov og tanker. Glem ikke, at vi er eksperter indenfor området og udlejer kun nøje udvalgte pølsevogne i den bedste kvalitet og funktionalitet. I den forlængelse tilbyder vi altid udlejning af pølsevogne i Hedensted til skarpe priser, sådan at du kan afholde dit arrangement med god samvittighed.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt