Lej en pølsevogn i Aabybro

Udlejning af pølsevogne i Aabybro er noget, vi hos Kelds Pølser har fuldstændig styr på. Står du og skal afholde en fest som f.eks. konfirmation eller rund fødselsdag? Her vil en pølsevogn være et stort hit. Vi kan tilbyde leje af pølsevogne i Aabybro med mandskab, og vores personale dukker op med godt humør og masser af pølser. Vi serverer både ristede pølser, røde pølser, frankfurtere, medisterpølser og endda ostepølser. Der er også mulighed for at vælge burgere og sandwich. Agurkesalat, ristede løg, dressing, ketchup og lignende mangler der heller ikke noget af. Til de tørstige er der sodavand, Cocio og øl.

Lej en pølsevogn i Aabybro med eller uden mandskab

Lejer du en af vores pølsevogne i Aabybro, vil du have alt det nødvendige udstyr til at grille lækre pølser. Ønsker du en pølsevogn uden mandskab, er det også en mulighed. Så kan du selv lave pølser til gæsterne – eller konfirmanden kan på behørig vis lære lidt om voksenlivets arbejdsmoral. Enhver fest kan få tilført et skud godt humør, når man lejer en pølsevogn i Aabybro fra os. Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så fortæller vi mere om vores pølsevogne og får styr på det praktiske.


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt