Lej en pølsevogn i Sorø

Med over 15 års erfaring i pølsevognsbranchen er det afgørende for os, at vi kan tilbyde pølser i alle kroge i Danmark. Derfor kan du leje en pølsevogn i Sorø fra Kelds Pølser. Pølsevognene bygger vi selv på firmaets adresse i Viborg. 

Hvad får man med en af vores pølsevogne? Spørgsmålet er nok snarere, hvad man ikke får. Der er mulighed for at tilkøbe alle de klassiske pølser. Men for variationens skyld tilbyder vi også chorizopølser, medisterpølser, flæskestegssandwich og lignende. 

Derudover kan vi sørge for sodavand og fadøl. Der kommer altså ikke til at mangle noget som helst til din begivenhed.

Udlejning af pølsevogn i Sorø – passer til enhver mærkedag

Til hvilken lejlighed er det så fordelagtigt at leje en pølsevogn i Sorø? Igen er det nemmere at spørge, hvornår det ikke er fordelagtigt. Konfirmationer, firmafester, rejsegilder, fødselsdage. Der er ikke den mærkedag, en pølsevogn ikke vil blive et hit til! Som et sjovt indslag kan du eller dine gæster selv få lov til at bestyre pølsevognen. Se eventuelt vores liste over køkkenmaskiner. 

Men vil I hellere bare koncentrere jer om festen, stiller vi gerne personale til rådighed. Kontakt os gerne, så finder vi frem til den løsning, der passer jer bedst i forhold til leje af pølsevogn i Sorø.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt