Lej en pølsevogn i Silkeborg

Vores pølsevogne til udlejning er perfekte til firmafester og runde fødselsdage, hvor du drømmer om en nem og velsmagende løsning, der kan mætte til både store og små selskaber i alle afskygninger. Måske søger du en utraditionel og lækker menu, når det kommer til natmaden til din fest? Her på siden kan du se nærmere på vores mange gode tilbud indenfor leje af pølsevogne i Silkeborg, som er det oplagte valg til rejsegilder, receptioner, stævner, fester og meget mere. 

Vi har mange års erfaring med leje af pølsevogne i Silkeborg og resten af landet og sørger altid for lækre og velsmagende pølser med det helt rigtige tilbehør til din fest. Uanset om du skal afholde et erhvervsarrangement eller en privat fest, er du garanteret god service og et bredt udvalg af lækre pølser ved leje af pølsevogn i Silkeborg hos Kelds Pølser. 

Lejer du vores pølsevogn med mandskab, sørger vores altid flinke team for røde pølser, frankfurtere, grillpølser og ristede hotdogs i særklasse. Lej en pølsevogn i Silkeborg til bryllup, fødselsdagsfest, barnedåb, konfirmation eller lignende ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. +45 51 32 42 90

Sammen sammensætter vi en ideel løsning til dit arrangement.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt