Lej en pølsevogn i Køge

Mangler du sjov måde at bespise dine gæster på til et kommende arrangement? I så fald kan vi hos Kelds Pølser være behjælpelige med udleje af pølsevogne i Køge. Vi sender gerne et kompetent og kundevant personale med, der kan servere for jer. De kan lejes til en hel weekend, hvis det er nødvendigt. 

Skulle du være interesseret i at trække i arbejdstøjet, er det også muligt for dig at håndtere serviceringen selv. Vi har været i branchen i over et årti. For os er det vigtigt at være kendt på den store fleksibilitet. Når du bestemmer, bliver din fødselsdag eller firmafest et hit! 

Vi tilbyder lækker mad med leje af pølsevogne i Køge

Foruden stor fleksibilitet sørger vi for at levere kvalitetsmad, når vi udlejer pølsevogne i Køge. Vores pølser er hjemmelavede af en slagter. Der er også masser af forskellige muligheder – ikke kun pølser af svinekød. Vil du vide mere om vores udvalg af mad, kan du kigge på vores lister på hjemmesiden. Du kan også finde en liste over det udstyr, vi tilbyder. Som regel har vi netop de ting, folk gerne vil have til deres fest. 

Så tøv ikke med at efterspørge det, du drømmer om, hvad enten det drejer sig om leje af en pølsevogn i Køge eller andet. Vi glæder os til at høre fra dig!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt