Lej en pølsevogn i Ikast

Her hos Kelds Pølser har du mulighed for at leje en pølsevogn i Ikast. Det bør du i høj grad overveje, hvis du skal afholde en eller anden form for fest. Med sådan en løsning kan du nemlig bespise alle dine gæster nemt og bekvemt.

Til store arrangementer er det næsten uundgåeligt, at man får et hav af forskellige ønsker fra gæsterne til både maden og udstyret. Det er der råd for med vores skræddersyede løsninger. Vi tager højde for alle behov; vi har pølser uden svin, toiletter til handicappede og fadølsanlæg til dem, der godt kan lide øl.

Kast dig roligt ud i leje af pølsevogne i Ikast

Efter cirka to årtier i pølsevognsindustrien har vi erfaret én ting over alt andet. Din fest bliver den største succes, når du har alt det grej, du drømmer om. Derfor kan du ikke blot leje pølsevogne i Ikast, men også festtelte, borde og stole hos Kelds Pølser.

Kig endelig på listerne på vores hjemmeside. Her kan du bedre få et overblik over alt den mad og det udstyr, vi tilbyder med udlejning af en pølsevogn i Ikast.

Har du eller dine gæster meget specifikke ønsker, kan vi med stor sandsynlighed imødekomme dem. Vi vil meget gerne høre dem!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt