Lej en frysetrailer i København

Her hos Kelds Pølser er vi specialiserede i udlejning af alt det, du skal bruge til den næste byfest, markedsdag, firmafest og lignende arrangementer.

Vi tilbyder derfor også muligheden for at leje en frysetrailer i København!

Med en køle- eller frysetrailer får du de helt optimale forhold til at holde både mad og drikkevarer korrekt nedkølet, og det betyder, at der er én ting mindre, du skal bekymre dig om på dagen.

Kvalitets frysetrailere

Lejer du en frysetrailer i København hos os, får du adgangs til en kvalitetstrailer, der er 2 meter høj, kan rumme 6 europaller og har en maksimal vægtkapacitet på hele 3500 kg. Den kan endda køle og fryse fra 5 °C helt ned til -20 grader. Du får altså plads til det hele og optimale køleforhold i én og samme trailer.

Ved at leje en frysetrailer i København her hos os, får du både en frysetrailer i høj kvalitet, og du kan leje den til skarpe og konkurrencedygtige priser. Her på siden ser du vores priser for leje i henholdsvis en dag, en weekend, en uge og en måned. Passer det dig bedst med en længere lejeperiode, finder vi naturligvis også en god pris på det!

Ring til os på 51 32 42 90, så finder vi ud af noget. Lej en frysetrailer i København her hos os!

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.