Lej en køletrailer i Aarhus

Leder du efter det perfekte sted at leje en køletrailer i Århus, er denne side et godt sted at starte! Her hos Kelds Pølser udlejer vi nemlig solide køle- og frysetrailere, som er helt oplagte til festen, byfesten, markedet, det større selskab og meget mere.

Når du lejer en køletrailer i Århus her hos os, kan du altså sikre optimale forhold for opbevaring af mad og drikkevarer.

Køletrailere i flere varianter

Du får en køletrailer, som kan køle ned til -5 °C, og som er 2 meter høj og dermed let huser 6 europaller. Vægtkapaciteten er desuden på hele 3500 kg, da det er vigtigt at vælge en køletrailer i den rette størrelse.

Når du først har besluttet dig for at leje en frysetrailer i Aarhus, skal såvel køle- og fryseegenskaberne samt størrelsen nemlig være rigtige – og det er de, når du lejer her hos os. Her er der nemlig plads til alt det vigtigste.

 

Når det kommer til omkostningerne, er vores udlejningspriser meget konkurrencedygtige. På siden her ser du vores priser for leje af køletrailere i Aarhus i henholdsvis dage, uger og måneder.

Er du interesseret i at leje en køle- eller frysetrailer i en længere periode, er du altid velkommen til at kontakte os! Ring da til os på 51 32 42 90, så finder vi den helt rette pris til dig.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.