Lej en pølsevogn i Lemvig

Søger du muligheden for at leje en pølsevogn i Lemvig? Så er Kelds Pølser stedet for dig. Her kan du leje en pølsevogn, og du har tilmed mulighed for at leje den med mandskab, så du ikke skal tænke på andet end at være en god vært. Eksempelvis kan firmafesten blive lige en tand sjovere, hvis gæsterne kan få sig en god frankfurter. Vores pølsevogne har alle de pølseglade sjæles favoritter. Apropos glæde er vores personale vant til at sprede godt humør, så vil du gerne leje en pølsevogn i Lemvig, vil du få den sjoveste fest ved at leje den hos os.

Vi pifter festen op med udlejning af pølsevogne i Lemvig

Lejer du en pølsevogn i Lemvig fra Kelds Pølser, serverer vi alle de lækre klassikere: frankfurtere med brød, grillpølser med svøb, kyllingepølser, oksepølser, medisterpølser, bøfsandwich, flæskestegssandwich og burger. Vi har noget til enhver smag, så dine medarbejdere, gæster, venner eller din familie ikke skal gå sultne hjem. Med pølsevognen følger også mulighed for forskellige drikkevarer som sodavand, Cocio og fadøl. Er du interesseret i at leje en pølsevogn med mandskab i Lemvig, så må du meget gerne kontakte os. Alternativt kan du leje en pølsevogn uden mandskab og styre slagets gang selv.

 

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt