Lej en pølsevogn i Rønde

Jubilæum, rund fødselsdag eller konfirmation. Uagtet hvilken begivenhed du og dine gæster står over for, har vi her hos Kelds Pølser løsningen på jeres madbehov. 

Vi udlejer pølsevogne i Rønde, og du kan få alle mulige forskellige slags pølser med. Faktisk kan du også få diverse drikkevarer og maskiner til at lave lækkerier som for eksempel softice. 

Der kommer ikke til at mangle noget som helst, når du lejer en pølsevogn i Rønde – hverken til de små eller de store. Er du interesseret, kan du finde lister over vores mad og tilbehør på hjemmesiden her. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik.

Lej en pølsevogn i Rønde, og fest igennem!

Dog er det ikke kun maden, du kan danne dig et overblik over. Ud over pølsevogne udlejer vi også forskellige køkkenmaskiner. Med dem kan du selv varme og servere pølser og andet mad. 

Vil du hellere koncentrere dig om værtskabet, sender vi gerne personale med pølsevognen. De kan lejes i en eller flere dage, afhængigt af dit arrangement. Det samme kan vores toiletvogne, køle/frysetrailere og beboelsesvogne. 

Når du kommer til Kelds Pølser for at leje en pølsevogn i Rønde, skal der ikke mangle det mindste til din fest. Det har over 15 år med pølsevognsudlejning lært os!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt