Lej en pølsevogn i Skanderborg

Skal du afholde et arrangement med mad og drikke til et bestemt antal gæster, men mangler alt det praktiske, tilbehør og lignende? Så kan vi hos Kelds Pølser hjælpe dig, da vi her på siden har samlet flere unikke tilbud af leje af pølsevogn i Skanderborg. Du får blandt andet muligheden for at leje selve pølsevognen, som den her, hvor du også har mulighed for at leje vognen med mandskab og tilbehør, såsom pølser og brød samt fadøl og sodavand. Med andre ord, så er mulighederne altså mange her hos Kelds Pølser, hvor der med stor sandsynlighed er et godt tilbud til dig her på siden, hvis du ønsker leje af pølsevogn i Skanderborg eller andre byer.

Når du lejer en pølsevogn i Skanderborg hos Kelds Pølser, så er du sikret en høj kvalitet og god funktionalitet. Det betyder, at du vil kunne afholde et arrangement, hvor der både vil være styr på alt det praktiske i forhold til leje af pølsevognen plus tilbehør, hvis du er interesseret i det. Hos Kelds Pølser har vi nemlig mange års erfaring indenfor udlejning af pølsevogne til fester og arrangementer, hvor vi vil se frem til at hjælpe dig med alt det, som du ønsker til festen.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt