Lej en pølsevogn i Hadsund

Kommer du fra Hadsund, og mangler du en måde at bespise gæsterne til din fest eller dit arrangement? Her hos Kelds Pølser har vi løsningen i form af udlejning af pølsevogne. Med en af vores pølsevogne kan du mætte dine gæster med alt fra røde pølser, frankfurtere, grillpølser i svøb, oksepølser, kyllingepølser og medister med tilbehør til flæskestegssandwich, bøfsandwich og burger. Foruden den lækre mad leverer vi også læskende drikke og fadøl. Alle dine gæster kan altså gå mætte og glade hjem fra din fest, hvis du lejer en pølsevogn i Hadsund hos os.

Vi tilbyder udlejning af pølsevogne i Hadsund

Lejer du en pølsevogn i Hadsund med mandskab, sender vi nogle fantastisk flinke og oplagte medarbejdere, som er vant til kundekontakt og kan sætte gang i festlighederne fra pølsevognen. Alternativt kan du leje en pølsevogn i Hadsund uden mandskab, og så kan du selv bestemme, hvordan det hele skal styres. Uanset om det er til konfirmation, gilde eller sommerfest, er en pølsevogn en oplagt mulighed. Har du spørgsmål til vores pølsevogne og udstyret i dem? Så må du meget gerne kontakte os. Sammen kan vi finde den rigtige løsning til din fest og sende dine gæster mætte hjem i seng.


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt