Lej en toiletvogn i Randers

Vi har toiletvogne til alle formål her hos Kelds Pølser, hvor priserne er fornuftige og serviceniveauet er højt. Vores mobile toiletvogne med wc kan komme ud til en hvilken som helst adresse i Randers, og vi tilbyder både modeller med tank og med afløb.

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, så kan du leje en toiletvogn i Randers til en skarp pris her hos os. Måske står du midt i en omfattende ombygning og har brug for en renlig og funktionel wc toiletvogn til privaten?

Det kan også være, at I planlægger et stort event og drømmer om at leje en toiletvogn i Randers, der kan håndtere op til 300 besøgende i timen?

Lej toiletvogne til ethvert formål

Denne side byder på modeller til ethvert formål, så vi er sikre på, at du hos os får mulighed for at leje en toiletvogn i Randers, der opfylder dine behov.

Vil du have hjælp til rengøring af toiletvognene efter brug? Du kan tilkøbe rengøring samt andre services som tilslutning, afhentning og levering af toiletpapir, når du lejer en toiletvogn i Randers gennem os.

Husk, at vi altid sidder klar med kyndig rådgivning og hjælp til at vælge den rette toiletvogn på tlf. 51 32 42 90 og mail@kelds-polser.dk.

Har du brug for udstyr/toilet i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.