Lej en køletrailer i Randers

Her hos Kelds Pølser udlejer vi køletrailere i Randers og omegn, og skal du holde fest, marked eller lignende, kommer du langt med muligheden for at køle både mad og drikkevarer ned til en optimal temperatur på -5 °C – og det er lige netop det, vores køletrailere kan.

Find en køletrailer til dine behov

Når du skal leje en køletrailer i Randers, er der et par ting, det er værd at være opmærksom på. Først og fremmest skal du vide, hvilken temperatur den nedkøler dine mad- og drikkevarer til, og derudover er det naturligvis vigtigt at få en køletrailer i den rette størrelse.

Her hos os kan du leje en køletrailer i Randers, som kan køle ned til -5 °C, og som er 2 meter høj. Det giver en kapacitet til hele 6 europaller og helt op til 3500 kg. Når du lejer en frysetrailer i Randers hos os, vil den altså kunne matche langt de fleste behov både til erhverv og privat.

Vores priser på leje af køletrailere i Randers er yderst konkurrencedygtige, og uanset om du søger leje i en dag, en uge, en måned eller længere, så får du en skarp pris. På siden her ser du vores priser for de forskellige perioder!

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.