Lej en pølsevogn i Ebeltoft

Overvejer du at afholde et arrangement i denne skønne kystby i Syddjurs? Så står vi her hos Kelds Pølser klar til at udleje pølsevogne i Ebeltoft. Med en af vores pølsevogne kan du bespise alle dine gæster, og det er med garanti en sjov tilføjelse til festen. Vi stiller gerne personale til rådighed, der langer pølser ud med et stort smil. Vi servicerer også gerne en hel weekend. Alternativt kan du selv få lov til at styre serveringen af pølser – eller sætte nogle intetanende gæster i arbejde. Uanset hvordan du vil indrette det, er det oplagt at leje en pølsevogn i Ebeltoft hos os.

Lej en pølsevogn i Ebeltoft til ethvert arrangement

Hvis du lejer en pølsevogn i Ebeltoft, kan du få alle mulige slags pølser (oksekød, kylling og svinekød), og du kan få alt det tilbehør og drikkevarer, du kan ønske dig. Er du interesseret, hjælper vi dig lynhurtigt frem til den optimale løsning, så du kan leje en pølsevogn i Ebeltoft til dit næste arrangement. Det bliver uden tvivl et uforglemmeligt indslag, der er med til at løfte stemningen, uanset om det er til konfirmation, rund fødselsdag eller bryllup. Hvem kan modstå en frankfurter med en Cocio eller en klassisk bøfsandwich med en fadøl? Her er simpelthen garanti for mætte maver.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt