Lej en pølsevogn i Græsted

Pølser af alle slags. Det er, hvad du kan få, hvis du lejer en pølsevogn i Græsted her hos Kelds Pølser. Dog er det ikke det eneste. Faktisk har vi også burgere og sandwiches. Dine gæster kan ligeledes få sodavand og øl. På den måde kan din fest blive et kæmpe hit.

Den bliver også lidt sjovere, hvis en af gæsterne trækker det korte strå og skal servere fra pølsevognen. Selv at servere er nemlig muligt med vores løsninger.

Vil I bare gerne hygge og blive serveret af et dygtigt personale? Så kan det ordnes med leje af pølsevogn i Græsted.

Nyd festen med leje af en pølsevogn i Græsted

For at få en bedre idé om, hvad du skal leje, kan du kigge på vores lister på hjemmesiden. Vi har lister over maden og køkkenudstyret.

Køkkenudstyret til den udlejede pølsevogn i Græsted er ikke det eneste slags udstyr, du kan få. Vi udlejer også borde, stole og telte. Holder du børnefødselsdag, kan du leje forlystelser som rodeotyre og popcorn-maskiner. Efter over 15 års erfaring med pølsevognsudlejning kender vi til behovene og ønskerne.

Derfor skal du ikke tøve med at spørge efter det mindste, når du vil leje en pølsevogn i Græsted. Vi brugerdefinerer din løsning.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt