Lej en pølsevogn i Skagen

Lejer du en pølsevogn i Skagen hos Kelds Pølser, er du forberedt til enhver fest, fødselsdag eller reception. Bespis dine pølseglade gæster med alt fra klassiske pølser til spændende chorizopølser.

Få her på hjemmesiden et overblik over, hvilke madvarer og drikkevarer vi kan tilbyde. Vi sørger for, at der ikke mangler noget, når vi udlejer pølsevogne i Skagen. Foruden mad har vi også masser af udstyr til at tilberede maden.

Lej en pølsevogn i Skagen med alt inklusiv

I første omgang skal du blot beslutte dig for, hvad du skal bruge. Overvej dine gæsters behov og præferencer. Er det en børnefest, kan du få popcorn-maskiner.

Er det derimod en firmafest, tilbyder vi fadøl ad libitum. Overvej, om du selv vil stå for serviceringen, når du lejer pølsevognen i Skagen. I dette tilfælde bør du tjekke vores liste over tilhørende udstyr. Du kan leje pølsestegere og lignende.

Alternativt stiller vi gerne glade medarbejdere til rådighed, når du skal leje en pølsevogn i Skagen. De kan servere pølserne for dine gæster – og du kan leje dem over flere dage. Mangler du andet til din fest, står vi også for udlejning af borde, stole og telte. Tøv ikke med at sende en forespørgsel ind, så vender vi tilbage med en skræddersyet løsning!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt