Lej en frysetrailer i Silkeborg

Skal du holde fest, byfest, markedsdag, firmafest eller noget helt femte i nærheden af Silkeborg, er du havnet det helt rette sted.

Her hos Kelds Pølser tilbyder vi nemlig udlejning af solide køle- eller frysetrailere i absolut topkvalitet, så dit arrangement kan blive en succes.

Når du lejer en frysetrailer i Silkeborg hos os, får du de dermed bedste forudsætninger for at opbevare mad og drikkevarer koldt til dit næste arrangement.

Frysetrailere i flere varianter

Vil du leje en frysetrailer i Silkeborg, er vores udvalg altså et rigtig godt sted at starte. Vores trailere kan nemlig køle fra +5 helt ned til -20 °C, og så er de 2 meter høje og har en maksimal vægtkapacitet på 3500 kg!

Du får altså både nem adgang til optimale køle- og fryseegenskaber i den mobile trailer, når du lejer en frysetrailer i Silkeborg hos os, og du får også rigeligt med plads. De 2 meters højde gør nemlig, at der er plads til 6 europaller!

Når det kommer til priser, er vi meget konkurrencedygtige. Du kan se vores priser her på siden, og her finder du vores mest populære lejeperioder; en dag, en weekend, en uge og en måned.

Vi er dog yderst fleksible, og har du brug for at leje en frysetrailer i Silkeborg i en længere periode, skal du ikke tøve med at kontakte os! Ring på 51 32 42 90, så finder vi en rigtig god pris.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.