Lej en pølsevogn i Juelsminde

Bor du i den fantastisk skønne by Juelsminde, og står du over for at skulle afholde et arrangement? Måske er du endda i tvivl om, hvilken mad dine gæster skal have? I så fald bør du overveje at leje en pølsevogn i Juelsminde her fra Kelds Pølser. Til alle mulige arrangementer passer maden fra en pølsevogn perfekt ind. Hvem vil ikke gerne have en grillpølse med alt, der hører sig til, når eftermiddagen går på hæld til konfirmationen? På vores hjemmeside finder du en oversigt over maden og udstyret, der kan følge med, når du lejer en pølsevogn i Juelsminde.

Vi udlejer pølsevogne til Juelsminde og omegn

Ved at leje en pølsevogn i Juelsminde hos os, er der også mulighed for at få flinke medarbejdere fra Kelds Pølser til at servere pølser til dine gæster. Det gør de altid med et stort smil, også hvis du gerne vil have dem ud til et arrangement, der varer hele weekenden. Alternativt kan du selv få lov til at lege professionel pølsemand i pølsevognen og lange frankfurtere ud. Uanset hvad du vil have med, når du lejer en pølsevogn i Juelsminde, så finder vi frem til den bedste løsning i fællesskab.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt