Lej en pølsevogn i Frederikssund

Når gæsterne ankommer, er der ikke noget bedre end at have styr på det hele, så du kan hygge dig med dem. Få styr på maden ved at leje en pølsevogn i Frederikssund.

Her hos Kelds Pølser stiller vi ikke kun pølsevogne til rådighed, men også noget rigtig dygtig personale. De kan klare serveringen, også over flere dage.

Vi har over 15 års erfaring inden for denne branche. Derfor er du i gode hænder, når du lejer en pølsevogn i Frederikssund her hos os.

Leje af pølsevogn i Frederikssund er lig med glade gæster

Vil du selv servere pølser for dine gæster? Eller er der en heldig gæst, der skal sættes til det? Så kan dette sagtens arrangeres.

Tjek vores liste over køkkenmaskiner, som du kan leje, når du lejer en pølsevogn i Frederikssund. Dermed er du sikker på, at du får det hele med.

Tjek i samme omgang listen over den mad, vi tilbyder. Der er alt fra klassiske pølser til kyllingepølser. Derudover kan vi sørge for forfriskende sodavand og fadøl til at skylle maden ned med.

Telte, stole og borde udlejer vi også, ligesom du i forbindelse med leje af en pølsevogn i Frederikssund kan leje popcorn-maskiner, forlystelser og så videre. Få skræddersyet din løsning i dag.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt