Leje af pølsevogn i Odense

Ønsker du at leje en pølsevogn i Odense, så er du landet på den helt rigtige side. Hos Kelds Pølser tilbyder vi nemlig forskellige muligheder i forhold til leje af pølsevogne, hvor der med stor sandsynlighed er et tilbud, som passer nøjagtigt til dine behov og tanker. Det er uanset, om du skal afholde et studentergilde, svendegilde, rund fødselsdag eller lignende, så vil det være oplagt idé med en pølsevogn, da det skaber en ualmindelig god stemning. I den forbindelse er det også en nem og praktisk løsning, da vi hos Kelds Pølser tilbyder at sørge for alt levering og servering, hvor der også er mulighed for at tilkøbe tilbehør, som eksempelvis pølser, brød, bakker, dressing og diverse drikkevarer. Ønsker du blot at leje en pølsevogn i Odense, hvor du selv sørger for det hele, så er der naturligvis også mulighed for dette.

Med andre ord, så er der mange muligheder indenfor leje af pølsevogne i Odense hos Kelds Pølser, hvor du blot skal vælge netop den løsning, som passer bedst til dit arrangement. Glem ikke, at vi har mange års erfaring indenfor udlejning af pølsevogne. Det betyder, at du vil opleve en høj kvalitet, hvor vi naturligvis også tilbyder leje af pølsevogne i Odense til skarpe priser.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt