Lej en pølsevogn i Slagelse

Skal du afholde et arrangement, er der en række gode grunde til at leje en pølsevogn i Slagelse fra Kelds Pølser. Selvfølgelig kan du og dine gæster i den forbindelse få alle slags lækre pølser. Foruden de gode klassikere tilbyder vi medisterpølser og mere eksotiske chorizopølser. Uanset om du skal leje en pølsevogn i Slagelse til juletiden, eller du er til spanske delikatesser, er der altså hjælp at hente hos Kelds Pølser. Derudover er vores pølser hjemmelavede hos slagteren. På den måde tilbyder vi dig pølser i den højeste kvalitet! Til pølserne er det muligt at få alt slags lækkert tilbehør.

Spis alt, I kan, med leje af pølsevogn i Slagelse

Vores pølsevogne bygger vi fra basen i Viborg, mens visionen er at forsyne resten af Danmark med pølser. Derfor udlejer vi pølsevogne i Slagelse samt en række andre byer i det danske land. Vi sender gerne nogle glade medarbejdere ud, der kan tage sig af serveringen. Vil du selv holde styr på den del? Så er der også mulighed for, at du selv, venner eller bekendte kan operere pølsevognen. Din specifikke ordning kan vi altid skræddersy i dialog med dig, når du lejer en pølsevogn hos os. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt