Lej en pølsevogn i Aabenraa

Står du i Aabenraa og mangler en måde at bespise dine gæster til det næste store arrangement? Så tilbyder vi her hos Kelds Pølser udlejning af pølsevogne i Aabenraa med det hele. Der er mulighed for alle slags pølser samt burgere, sandwiches og drikkevarer. En pølsevogn er et fantastisk indslag, uanset om det gælder studentergilde, fødselsdagsfest, firmafest eller sågar bryllup!

Leje af en pølsevogn i Aabenraa – garanti for mætte gæster

Lejer du en pølsevogn i Aabenraa til festen eller gildet, skal det nok blive en succes. Du har muligheden for selv at servere pølser i vognen, men du kan også hyre vores personale ud. De klarer ærterne, så du kan koncentrere dig om din begivenhed. Der er endda mulighed for at leje personale for en hel weekend til en fordelagtig pris her hos Kelds Pølser. Skulle du være interesseret i leje af en pølsevogn i Aabenraa, vil vi meget gerne høre fra dig, så hjælper vi dig frem til den rigtige løsning. Ring på +45 51 32 42 90, eller udfyld kontaktformularen herunder.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt