Lej en pølsevogn i Roskilde

Her hos Kelds Pølser har vi udlejet pølsevogne i mange år efterhånden. Vores mål er at tilbyde danskerne de bedste muligheder i denne kontekst. Derfor skal det selvfølgelig også være muligt at leje en pølsevogn i Roskilde. Med sådan en kan din fest blive en kæmpe succes. Som et sjovt indslag kan det være fødselarens lod at betjene folk fra pølsevognen. 

Vil I bare gerne kunne nyde dagen? Vi stiller selvfølgelig gerne medarbejdere til rådighed, der kan tage sig af den tjans. De kan lejes til servicering i en weekend for eksempel. Uanset hvordan I ønsker at indrette det, kan vi finde løsningen til jer.

Hos Kelds Pølser udlejer vi pølsevogne i Roskilde

Det gælder også for maden og udstyret, der følger med, når I lejer en pølsevogn i Roskilde. Røde pølser, frankfurtere, klassiske grillpølser – vi tilbyder endda chorizopølser til de eventyrlystne. Alle pølserne er hjemmelavede hos slagteren, så det er mad af høj kvalitet. Skulle I have andre ønsker til maden eller udstyret i pølsevognen, kan I altid kigge vores lister på hjemmesiden igennem. 

Vi udlejer også festtelte, stole og lignende. Spørg endelig, hvis der er noget bestemt, I mangler. Vi kan med stor sandsynlighed forsyne jer. Kontakt os for at høre mere om leje af pølsevogn i Roskilde eller andre tilbud.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt