Lej en pølsevogn i Nyborg

Mangler du et godt indslag til din fest og en måde at mætte dine gæster? Så kan du leje en pølsevogn i Nyborg fra os her hos Kelds Pølser.

Med sådan en får du ikke bare mulighed for at bespise dine gæster med almindelige pølser. Du får mulighed for at servere en masse forskellig mad og drikkevarer.

Lister over maden og køkkenudstyret kan du finde på vores hjemmeside. Vi har for eksempel slush-ice-maskiner og popcorn-maskiner. Her vil du erfare, at der ikke kommer til at mangle noget til din fødselsdag, reception eller jubilæum.

Leje af pølsevogn i Nyborg – få alt til festen

Vores løsninger indebærer også andet udstyr til begivenheder og arrangementer. Vi har festtelte, stole og borde. Forløber dit arrangement over flere dage? Så kan vi tilbyde beboelsesvogne, toiletvogne og køle/frysetrailere.

Lejer du en pølsevogn i Nyborg, kan du faktisk få personale med til at servere pølserne – også over flere dage. Udlejning af pølsevogne i over et årti har nemlig lært os én ting: alle har forskellige behov. Det gør vi alt, vi kan for at imødekomme her hos Kelds Pølser.

Tøv aldrig med at give dine ønsker til kende, når du vil leje en pølsevogn i Nyborg!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt