Lej en pølsevogn i Middelfart

Mangler du et festligt indslag og mad til folket, og befinder du dig på Fyn, så kig med her, hvor vi tilbyder udlejning af pølsevogne i Middelfart. En pølsevogn er nemlig en oplagt måde at servere frokost, mellemmad eller natmad til fester. Hos os kan du leje en pølsevogn i Middelfart med mandskab. Det vil sige, at din firmafest – eller hvad end det ellers måtte være for en fest – kan køre på skinner, uden at du skal bekymre dig om noget. Vi sørger for, at dine medarbejder og gæster ikke går sultne hjem. Alternativt kan du leje en pølsevogn uden mandskab og lange pølser over disken selv.

Hos Kelds Pølser kan du leje en pølsevogn i Middelfart

Med en lejet pølsevogn fra Kelds Pølser vil der ikke mangle det mindste. Vi har alle mulige slags pølser: medisterpølser, frankfurtere, ostepølser, ristede pølser og røde pølser. Der er også al slags dressing, ristede løg, agurkesalat, fransk hotdog-brød og meget mere. Er du til klassisk, dansk pølsevognsmad, så vil du ikke fortryde beslutningen om at leje en pølsevogn i Middelfart fra os. Kontakt os meget gerne, hvis du vil have et tilbud, eller du har spørgsmål til vores pølsevogne og deres udstyr. Vi vil glæde os til at høre fra dig.


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt