Lej en pølsevogn i Aarhus

Skal du holde fest i eller omkring smilets by, så kan du hos Kelds Pølser leje en pølsevogn i Aarhus og bespise dine gæster med ristede pølser, hotdogs og alt, hvad hjertet begærer af både vådt og tørt. Vi har mange års erfaring med leje af pølsevogne i Aarhus til alle slags begivenheder både private og arbejdsrelaterede. 

En pølsevogn er altid en god løsning og et utraditionelt indslag til ethvert slags arrangement. Hvis du er interesseret i leje af pølsevogn i Aarhus, så bliv på denne side, hvor vi har samlet alle vores gode tilbud til dig, der skal afholde fest i smilets by. Tag eventuelt et kig på vores mest populære pakke som indeholder 4-5 slags forskellige pølser med brød, fadøl, sodavand og Cocio, som dine gæster kan spise og drikke løs af i 2 timer. 

Ved leje af pølsevogn i Aarhus til din fest er der næsten garanti for glade gæster og glade maver.

Lej en pølsevogn i Aarhus gennem kontaktformularen her på siden eller giv Keld et kald på tlf. +45 51 32 42 90 – så sørger vi sammen for at arrangere et underholdende besøg af en moderne pølsevogn til din fest!

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt