Lej en pølsevogn i Vejle

Er du på jagt efter en stor, rummelig og ikke mindst klassisk pølsevogn til en fødselsdag, et studentergilde, åbent hus eller lignende arrangement, så er du ankommet til den helt rigtige side. Hos Kelds Pølser har vi nemlig samlet flere forskellige muligheder indenfor udlejning af pølsevogne i Vejle, som vil være den perfekte løsning, hvis du skal holde et mindre eller større arrangement. Vi tilbyder både leje af pølsevogne uden eller med mandskab, hvor vi altid tilpasser det givne arrangement uanset behov og præferencer. Ydermere er der mulighed for tilkøb af ekstra tilbehør til pølsevognen, som eksempelvis pølser, brød, dressing, bakker samt servietter. Her tilbyder vi hos Kelds Pølser naturligvis også særlige tilbud indenfor fadøl, sodavand og andre ad libitum pakker, hvor vi med garanti kan tilbyde udlejning af pølsevogne til netop dit arrangement i Vejle.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel tage et nærmere kig på vores mange muligheder indenfor leje af pølsevogne i Vejle her på siden, hvor vi kun tilbyder en høj kvalitet og gode løsninger. Glem ikke at holde godt øje med denne side, da vi hos Kelds Pølser løbende kører skarpe tilbud til arrangementer, hvor der skal lejes en pølsevogn i Vejle.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt